De bewoners

De nieuwe bewoners stellen zich graag voor :

Bryant :

Hoi, Ik ben Bryant
Overdag werk ik bij Cello. In de Bakkerij en bij de Bammetjes. Bij de Bakkerij maken we taarten marsepein en Bruidstaarten en vlaaien enz.
Allemaal vers op bestelling. Bij de Bammetjes maken wij belegde broodjes, wraps en stokbroden met allerlei salades, Eier- kipkerrie enz.
Ook allemaal vers op bestelling. Mijn hobby’s zijn o.a. muziek kijken en luisteren 3D pen dingen maken, kleuren op nummer.
En kaarten pesten en Uno. Verder speel ik op Woensdagavond Bij Vlijmscherp Basketbal.
Ik ga gezellig bij Steengoed wonen. En hoop het heel leuk te maken met de andere bewoners.

 

 

 

 


Nikki :

Hallo,
Ik ben Nikki, ik ben geboren op 08-08-1999. En heb autisme en een licht verstandelijke beperking.
Ik werk bij Brownies & Downies in ‘s-Hertogenbosch. Mijn hobby’s zijn sporten bij Basic fit!! En werken!! Verder ben ik heel erg behulpzaam. Ook vind ik het heel erg gezellig om met anderen te kletsen. Ik woon nog thuis bij mijn moeder en mijn zusje in Rosmalen. Het lijkt mij heel erg leuk om strakjes bij Steengoed samen met andere jongeren te wonen. En toch zelf mijn eigen appartement te hebben. Ik denk dat het heel leuk is om samen met de andere jongeren te kletsen, spelletjes te doen, te kaarten en leuke dingen te doen. Maar ik vind het ook heel fijn om zelf in mijn eigen appartement te koken en tv te kijken.
Wat ook heel erg fijn is dat ik straks lekker dicht bij mijn werk en lekker dicht bij de stad woon. Ik hoop dat ik een hond mag als ik straks op mezelf woon. Ik heb er ook heel veel zin in om zelf leuke spullen uit te zoeken voor mijn eigen appartement.

 


Luuk :

Hallo, ik ben Luuk van de Griendt, geboren op 29 november 1997 en ben nu nog woonachtig bij mijn ouders.
Ik werk 4 dagen in de week bij Brownies & downies in Tiel en heb het daar enorm naar mijn zin. Ik ga daar iedere dag met de trein naartoe en het is ook mijn grote hobby.
Af en toe reis ik ook een dagje met de trein rond en ook spot ik ze graag.
Andere dingen die ik erg leuk vindt om te doen is muziek luisteren. Ik speel zelf ook gitaar en ga ook een keer per week naar gitaarles.
Ook bezoek ik graag concerten. Ook hou ik erg van vliegtuigen en bezoek ik ook veel vliegshows.
En verder geniet ik gewoon veel van het leven.
Ik hoop dat deze stichting een goed succes word zodat ik en andere mensen daar veilig en plezierig een zelfstandiger
leven kunnen opbouwen en dat ik het ook heel erg naar mijn zin zal hebben en thuis zal voelen.


Ilona:

Hallo, ik ben Ilona Schoemacher en ik ben 21 jaar oud. Op dit moment woon ik nog thuis bij mijn ouders en lieve zussen. Vanaf 1 maart 2019  begon ik met mijn job bij de Raadskelder in Den Bosch met allemaal leuke collega’s. Ik doe daar verschillende werkzaamheden zoals bediening, bar, keuken en kassa. In mijn vrije tijd teken ik graag en speel ik spelletjes op mijn telefoon/Wii/laptop/switch Ook ga ik graag met vrienden naar de Efteling. Ik speel op woensdagavond badminton. Ik kijk heel erg uit naar mijn eigen appartementje en heb er onwijs veel zin in om er te gaan wonen.

 

 

 

 

 


Valery :

Ik ben Valery van der Hoeven en ik ben geboren in 1990. Ik woon nog thuis bij mijn ouders in Liempde. Mijn oudere zus woont in Rotterdam. 4 dagen in de week werk ik bij Brownies & DownieS in Sint-Oedenrode. Als ik bij Stichting Steengoed ga wonen ga ik ook op zoek naar een andere dagbesteding, ook dat is spannend. Ik hoop dat we straks met alle bewoners een gezellig ‘’ thuis’’ krijgen.

Groetjes Valery


Lotte:

Hoi, ik ben Lotte, ik ben 21 jaar en woon samen met mijn vader en moeder in Empel. Ik heb een oudere broer die al ‘op kamers’ woont. Ik heb eerst op de Gabriel school gezeten in Den Bosch en sinds afgelopen september werk ik bij Novalis in Vught, bij de theater werkplaats. Daar maak ik decors, doe aan dans en theater, ik doe aan beweging en leer zingen en heb daar ook huishoudelijke taken. Deze komen goed van pas als ik in een appartementje woon. Mijn hobby’s zijn dansen, puzzelen, winkelen, lekker eten, en met mijn telefoon bezig zijn. Ik hou van gezelligheid, kletsen en lachen en daarom heb ik ook zo’n zin om straks ergens te wonen met leeftijdgenoten. Groetjes van Lotte


Jeroen:

Hallo, ik ben Jeroen. Ik ben 20 jaar oud en ik woon bij mijn ouders en zusje in Den Bosch. Ik werk 4 dagen per week in de Raadskelder, een lunchcafé onder het stadhuis van Den Bosch. Op maandag werk ik ook als vrijwilliger nog van 16:00 – 18:00 bij de Hooghe Clock waar ik oudere mensen hun avondeten breng.
Mijn hobby’s zijn voetballen, koken en YouTube kijken. Ook doe ik hiernaast aan wandelen en fietsen.
Ik heb er zin in om bij Steengoed te gaan wonen. Er gaan gezellige mensen wonen, waaronder een paar van hen die ook op voetballen zitten.

 

 

 

 

 


Nora:

Hoi ik ben Nora Driel, en Ik ben al 21 jaar op deze aardbol aanwezig.
Momenteel woon ik nog bij mijn mama in Den Bosch, maar het wordt tijd dat ik ook maar eens op mezelf ga wonen. Dat is een beetje spannend maar het gaat vast gezellig worden. Want gezelligheid, daar houd ik wel van. Zo werk ik nu op twee super gezellige plekken, namelijk; theaterwerkplaats Novalis en Het Andere Atelier. Beide zijn in Vught. Daar ben ik de hele dag lekker creatief bezig en vooral met iedereen aan het kletsen.. hihi.
Verder vind ik het heel leuk om naar concerten te gaan (vooral Martin Garrix!), te voetballen en skiën, naar de Efteling gaan (ik heb een abonnement dus kan lekker vaak), uitstapjes maken en nog veeeel meer. Maar wanneer je mij leert kennen kom je dat allemaal snel genoeg te weten.
Ik heb zin om hier te gaan wonen en plezier te maken met iedereen!

 

 

 

 


 

Bewoner 13:

Ik ben een van de bewoners en ben geboren in 1997. Ik werk in een restaurant als kok waardoor ik verschillende tijden moet werken. Ik vind het leuk om met stripboeken bezig te zijn, en om naar stripboeken beurzen en signeersessies te gaan. Ik heb een broer en zus. Ik heb er zin in om uit huis te gaan en op me zelf te gaan wonen.

 


Kevin:

Hoi allemaal,
Mijn naam is Kevin Wolters en ik ben 19 jaar. Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk bij Vindingrijk. Hier ben ik verantwoordelijk voor het prijzen van boeken en het vullen van de winkel met boeken, tijdschriften, dvd’s, cd’s en platen.
In mijn vrije tijd ben ik vaak achter de computer te vinden. Ik kijk graag YouTube en speel games. Ook ga ik graag op vakantie. Onze reis naar Amerika was wel een hoogtepunt.
Ik woon nu nog gezellig bij mijn ouders en bij mijn oudere broer Nick in Rosmalen.
Ik hoop dat ik bij stichting Steengoed straks een fijne plek krijg om te wonen.
Groetjes Kevin

 

 

 

 


Remco:

Hallo, Ik ben Remco Gubbels en ik ben 18 jaar.
Ik heb een licht verstandelijke beperking.
Ik werk met veel plezier als hovenier bij hovenier van der Sterren.
Verder luister ik in mijn vrije tijd graag naar muziek en sleutel ik aan mijn scooter.
Ook help ik bij mijn oma in de tuin.
Ik vind het gezellig om met mijn vrienden af te spreken.
Groetjes,Remco

 


Esmay:

Hoi ik ben Esmay de Gouw,
Ben op 23 maart 2000 geboren. 
Ik woon nu nog bij mijn ouders in Nieuwkuijk en heb een broer die heet Sven.
Ik werk bij de raadskelder 4 dagen per week mijn taken zijn catering in het stadhuis bediening bakkerij en keuken.
Af en toe doe ik bij de voetbal helpen in de keuken samen met mama. Mijn hobby’s zijn voetbal met de specials van Nieuwkuijk.
Om de week  op donderdag doe ik toneel bij de doe maar watjes van stichting eigenwijs.
Doe ook op woensdag pingpongen. Ga graag met vriendinnen en vrienden naar de Efteling en ook soms lekker naar de stad.
Skeeleren vind ik ook leuk en doe dat met mijn vriendin Nathalie daar ga ik ook al een aantal jaren mee op vakantie met flow reizen. Ben ook al een keer op ski vakantie geweest ook met flow reizen.
Ik vind het leuk om spelletjes te doen en ook bakken vind ik heel leuk. Ik heb er heel veel zin in om bij steengoed te komen wonen

 

 

 


Sjoerd:

Hoi, ik ben Sjoerd en ben 27 jaar.
Ik woon in Den Bosch bij mijn ouders en hond Mila. Bas is mijn oudere broer en Anouk is mijn jongere zus.
Ik heb een zwager die Christian heet en samen met Anouk hebben zij een zoontje die Mees heet.
Ik werk als horeca assistent bij “de Boshut” in Schaijk. Daar maak ik lekkere dingen klaar in de keuken en help ook in de bediening als het druk is.
Op pizza avond (zaterdagavond) maak en bak ik allerlei verschillende pizza’s op bestelling. Ik heb het hier erg naar mijn zin.
In mijn vrije tijd doe ik aan Tae Kwon Do, fitness en volg in Berlicum drumles. Ik speel ook graag spellen op mijn computer en playstation.
Ik kijk al uit naar de tijd in mijn nieuwe appartement

 

 

 

 


Jim:


Hoi ik ben Jim, bijna 22 jaar
Ik woon nog thuis bij mijn ouders in Den Bosch. Ik werk 2 dagen bij de Werkboederij in berlicum, en 2 dagen bij hal 36 in Sint Michielsgestel.
Mijn hobby’s zijn : treinen en vliegtuigen spotten. En spelletjes op de psp 4 of iPad spelen. Op woensdag avond speel ik tennis en donderdag avond Basketbal.
Ik ga ook altijd basketbal kijken bij de heroes Den Bosch.
Het lijkt mij gezellig om met leeftijdsgenoten samen te gaan wonen bij steengoed.

 

 

 

 

 


Kian:


Naam: Kian
Beperking: autisme
Werk: 3 dagen in de week bij Brownies en Downies in Den Bosch en 1,5 dag in de week bij Atelier Morrisson
Hobby’s: gamen, muziek en jeu des boules met mijn oma
Muzieksmaak: van songfestival tot metal.
Gamesmaak: alles behalve open-world games
Wonen bij Steengoed: lekker op mezelf wonen in mijn eigen tempo. Maar ook gezellig met de andere bewoners activiteiten doen.

 

 

 

 

 


Chantra:


Hallo, ik ben Chantra van der Luyt. Ik woon in Den Bosch bij mijn moeder, maar ben ook regelmatig bij mijn vader die in België woont. Ik heb 4 broers, dus logisch dat ik mezelf ook wel een beetje een tomboy vind. Ik heb op Sprankel in Den Bosch op school gezeten en later op de HUB in Rosmalen. Nu werk ik bij Novalis in Vught, want mijn grote liefhebberijen zijn zingen, dansen, muziek en alles wat daarmee te maken heeft. Ik kijk en luister ook graag naar muziek en muziekprogramma’s. Maar ik speel ook graag op mijn playstation en verder lees ik heel graag. Ik vind het fijn om met andere mensen om te gaan, maar hou ook van mijn rust. Ik heb veel zin om bij Steengoed te gaan wonen en het heel leuk te hebben.